Innergårds-inspiration!

Vackra krukor med röda pelargoner…..
…. står uppradade på innegården.

Krukor som staplas ovanpå varandra bildar vackra stilleben.


Gruppera blommor av olika slag och karaktär
för att bilda vackra blickfång.
En gammal Singer-symaskin får agera blomsterbord.
Lyktor är ett måste vid uteplatsen.


Det är säkert många av er läsare som kanske inte har en trädgård/altan/terass att lull-lulla med nu på sommaren. Men en innergård (till er som bor i lägenhet) kanske ni har tur att ha tillgång till? Iallafall. Idag bjuder jag på lite inspiration från innergården som vi satt och fikade på igår. Fascinerande och spännande hur mycket vackert som kan gömma sig bakom stängda grindar :).

Håll tillgodo!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst….. Just denna innergård som jag fotat (å som by the way gjorts så fantastiskt vacker av en kille som heter Christer) tillhör en av flera i Kalmar som hålls öppna för allmänheten en gång i veckan. Trevlig idé, inte sant?

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Innergårds-inspiration!”

  1. Nu har jag hittat en ny fin blogg med härliga bilder! Vill bara säga att jag blir verkligen inspirerad och glad av att titta in här =)Mvh Maria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: