Pallar ni med?Pallar Ni månne med ett litet tips så här på morgonkvisten, kära bloggläsare? Sötaste lilla pallen (Ni fattar va. Pallar med?? Moahahaha….) i zink har jag gått och suktat efter läääänge på Maxi men liksom kommit till skott att köpa. Men nu behövde jag en liten pall så att jag når upp till hyllorna ute vid min planteringshörna. Alltså en perfekt ursäkt att handla något lite lagom onödigt…….. Iallafall. Glad i hågen styrde jag kosan mot Maxi och döm om min förvåning när de var rea på pallen. Tjohoooooooo!! 60 pix fick jag betala för den. Inte illa.

Schysst pall (det stod att det var en piedestal men jag har provstått den både inne i butiken och ett antal gånger hemma och den håller. I promise!) till ett ännu mer schysst pris. Perfekt!

Jag älskar att fynda!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst…… Dagens väderrapport från the Island; Ösregn. Perfekt gym-väder alltså. Å fikaväder :)……. tjohoooooooo!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Pallar ni med?”

  1. Tjusigt! Ni har det verkligen jättefint både inne och ute, men när jag ser dina bilder från altanen och planteringshörnan kan jag inte låta bli att undra… låter du allting stå kvar ute på kvällen eller plockar du in allt? (menar saker, inte blommor) Tänker på väder och vind, en del saker tål ju inte regn så bra. Lyktor blir gärna rostiga tex. Kökshanddukar och liknande, låter du allt vara kvar ute? Oavsett är det supertjusigt! 🙂

    Gilla

  2. Haha bra att du provstod på pallen i butiken 😉 Måste nog också ta mig en sväng förbi Maxi i dagarna. Då jag är lite tyngre än dig så är det nog också bra om jag provställe rmig på den HahahMvh Maria

    Gilla

  3. Snabbt som attan skickade jag sambon till Maxi som fixade en pall!! Då fanns det tre kvar… Till vårt kommande hus kommer den bli perfekt 🙂 Jag var oxå på Topiary idag och har inhandlat lite nytt från Green Gate, jag sa till han som står där nu att det var så fint att jag fick hjärtklappning 😉 Vill ha vill ha vill ha!!!Önskar dig och din familj en härlig helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: