O-pimpatHyllremsa i zink från Louise Interiör.
Äggkorg från Huset på landet.
Snyggaste grillöverdraget ever……. hmmm…..


Handdukshängaren som dock oftast är utan handdukar.
Rost är vackert!

Jag är lat. Japp så är det. Gillar inte att göra saker som jag inte måste eller som tar en massa tid eftersom min tid är dyrbar. Så. Därför konkar jag inte ute en massa saker till uteköket/altanen varje dag, som sedan måste plockas in på kvällen (undantag för sittdynor). Allt som står ute i vårt utekök får stå där i ur och skur (vissa saker har varit ute hela vintern) och de ser onekligen lite vind-pinade ut om man granskar dem. Men det gör dem bara snyggare, tycker jag. Vid de tillfällen jag visar bilder där det hänger handdukar vid uteköket så är det förmodligen för att vi har/ska grilla eller använda köket på annat sätt. Annars får de stanna inomhus.

Iallafall.

Så idag visar jag lite pics från vårt o-pimpade utekök. Om Ni klickar på bilderna ser Ni att det både syns en massa spindelnät, rost och smuts etc på alla grejor som står där. Men det är sådant man får ta när man är lat :).

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “O-pimpat”

  1. Mmmm, visste väl det!! Ha, kände minsann igen huset på grillöverdraget när vi körde förbi i lördags ;)Helt ärligt hade vi varit i Glömminge på Byggnadsvårdsbutiken och shoppat. Det drog i fikatarmen, därmed körde vi söderöver och passerade på ert Casa.Ha de gott. Catarina

    Gilla

  2. Vi har ett likadant överdrag, mycket praktiskt. Men jag vänder alltid på det så texten hamnar på baksidan, alltså in mot husväggen. Då ser man bara det blå och det blir mycket snyggare! Tips från coachen:-) Tack för trevligt bloggande!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: