Världshistoirens mest tragiska!Spegel från Herr Kamprads varuhus som
jag spraymålat vit.
Smyckesaskar från Nordljus och halsband från Zweet´s.


Jag och Inredningsnörden (som faktiskt har mer kläder än vad jag har) har utan tvekan världshistoriens kanske mest tragiska walk-in-closet. Den behöver utan tvekan en massa kärlek ASAP. Kanske är det för att jag är så dålig på kläder som jag inte har prioriterat det. Men om jag investerar i lite nytt och fräscht att täcka över min lilla lekamen med, kanske det blir roligare att lull-lulla garderoben. Lite vackra skira tunikor och lite snygga scarfar som kan hänga framme? Eller vad tror Ni?

Iallafall. Härom veckan investerade jag i ett nytt vackert smycke som jag tycker känns mer angeläget än någonsin med allt hemskt som händer i världen just nu. Det är ett armband med ett peace-märke i guld som jag låter hänga framme som dekoration (Som är ett reafynd från Gina Tricot. 13 spänn gav jag för det!). Lite Love, Peace och lull-lull på en och samma gång. Perfekt!

En härlig måndag önskar jag Er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst……. Zweet´s lämnar 20 % rabatt till alla mina läsare om ni lämnar ”Inredningsfrun” i rabattkodsfältet i kassan. Bra va :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Världshistoirens mest tragiska!”

  1. Massa snygga juveler:)Och jag har inte ens en klädkammare..Jag hänger hälften i förrådet, och hälften knölar jag in på en hylla i linneskåpet i samma förråd..Klädkammaren har vi som kontor.I nästa liv ska jag ha en stor klädkammare. Kan nöja mig med en i stil med den som Carrie i Sex in the city får när hon gift sig med Mr Big:DKram Susanne

    Gilla

  2. Hej….Jag läser oxå din blogg väldigt ofta, det är jätte kul, så jätte härlig o fin inredningstil du har. Man blir verkligen inspirerad. Hade även en fråga. I ett gammalt inlägg du haft för några månader sen, hade du så fina vita rektangulera bordsunderlägg på bild. Tänkte kolla vart man köper sådana: Mvh Johanna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: