Slitmyra!


På i mitten av bordet står lite ”längst-med vägen”-blommor, som jag och Bebis

plockade på vår lilla eftermiddagspromis.

Idag har jag varit slitmyra i köket och fixat och donat eftersom det vankades middagsgäster. Jag ääääääälskar att få middagsgäster som man kan få pyssla om och få proppa full av mat. Det är mys det!

Dock är det numera ett väldigt intressant nöje att anordna middagar här hemma. Speciellet om gästerna också har barn för då är det ofta skytteltrafik mellan alla kids som ska matas, bytas blöja på, hållas koll på (HUR mycket bus kan en snart treåring hitta på egentligen!?!) samtidigt som man ska försöka få i sig lite käk också. Som småbarns förälder har man ju sedan länge sedan lärt sig att uppskatta kall mat eftersom man är glad att man får mat överhuvudtaget .

Iallafall. Nu sover alla kids sedan länge och jag ska göra det samma.

KRAM och natti natti.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Slitmyra!”

  1. Otroligt vacker dukning och ett utsökt hem! Blir glad av att se dina bilder :)Nu när mina barn blivit ”stora” 8år och snart 11år så börjar allt lugna ner sig kring bordet. Däremot blir de livligare och mer bestämda på andra områden ;)Tjingeling!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: