Oh the pinsamness!

När ni säger att ni vill ha tips om lite ditten och datten så får ni ju så klart det. Å allt där emellan också för den delen….. som ni inte har bett om :)!!

Dagens osminkade, oretuscherade tips, får ni här på bloggen idag. Oumbärligt var ordet :). Ha ha ha ha…… å by the way. Ta med mig en nypa salt……

KRAM

// Inredningsfrun som inte kan leva utan sin diskmedelsflaska

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

19 reaktioner till “Oh the pinsamness!”

 1. Tack för tipset, det ska jag genast hem och testa :-)Ni har alltid så otroligt glansiga fina golv på alla kort. Med handen på hjärtat? Hur ofta skurar du golven samt dammasuger hemma?Tack för en fantastisk blogg!KramarTove

  Gilla

 2. Hahahah, du är för rolig! Så istället för att diska ”normal” som du visar med diskborsten så sprutar du alltså ned disken med sprayflaskan först och sedan diskar du? Har jag fattat det rätt? Om jag har det så skall jag pröva det med min son också! Han älskar att gå och spraya fönster brädorna och borden då jag dammar! Gör jag så med disken så kanske han vill diska oftare….hahahha!Kram

  Gilla

 3. Hej Marika!Denna flaska är toppenbra. Vi använder den även till våra glasögon. Man ser som en hök efteråt.;-)Ha en toppendag.Kram Lena

  Gilla

 4. hej riktigt roligt att se dig i ”rörelse” och att höra dig 😉 Skulle vilja se hur du gör med din lugg (flätan) om du vill filma när du fixar 🙂 tack för bra blogg Matilda

  Gilla

 5. Du är rolig du! :)Kul att se lite mer live i bloggvärlden!! OCH kul med tips! Flera såna! Kram!(Jag vill inte sprida reklam utan till DIG skriva att du kan ha turen om ett nyckelskåp och hemmagjorda smycken hos mig. Du är ju så förtjust i det stansade halsband du har sen tidigare tänkte jag!)

  Gilla

 6. Instämmer med dom andra..du är en härlig tjej.Men nu undrar jag då, som har hela diskbänken full med torkande disk i ett diskställ,var är erat? Torkar ni disken med handduk eller vad???

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: