Vaniljsocker!

Just nu testar jag om det funkar att göra
hemmagjort vaniljsocker….
Det som behövs är en använd och urskapad vaniljstång….
… som man lägger
i en burk med strösocker.

Jag har testa att göra vaniljsocker här hemma. Alla tv-kockar gör ju alltid eget smaksatt socker och jag vill se om det verkligen fungerar eller om det bara är för att det ser så härligt hemtrevlig ut. Så jag slängde ner en urskrapade vaniljstång (från pannacottan jag gjorde förra veckan) i en burk med vanligt strösocker. Nu återstår det bara att vänta och se. I´ll keep you informed.

Förresten. Så kul att ni gillar idén med vår diskmedelsspruta (jag tipsade faktiskt om den när jag medverkade i ”Halv åtta hos mig” förra året, men det visades aldrig) och så rolig att ni kommer att prova det. Å till er som frågat; Ja, vi torkar alltid disken som vi handtvättar direkt eftersom vi har en liten diskbänk som lätt blir crowded. Vi vill ha det stök-fritt i vårt kök :).

Nu ska jag städa. Kanske kommer det ett städtips på videobloggen sen :).

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Vaniljsocker!”

  1. Använder också diskmedel i sprutflarra. Var på plus för ett tag sedan att yes är mycket bättre än alla dyra rengöringsmedel det tar bort bakterier mycket bättre. Billigare och mer miljövänligt 🙂 Love it!/Sofi

    Gilla

  2. nu har jag röstat på ditt charmiga hem! Charmigt oxå med eget vaniljsocker, väntar med spänd förväntan på att ditt resultat redovisas…kramis semlan (mys och hemtrevnad)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: