Snor-present!

Idag har jag fått en snor-present. Eller ja. Inte bokstavligen en snor-present utan mer en ”tänkte-att-du-behövde-lite-uppmuntran-mitt-i-allt-snorande-och-snytande”-present. Det var söta och färgstarka Fröken St.Heaven Street herself som kom över med ett gäng lakrits-muffins. Dessa små läckra kreationer ska vara med i en bok (supercoolt!!) och jag fick äran att smaka dem. Härligt! Men än så länge står de orörda i kylen eftersom allting jag äter för tillfället smakar nada-nichts-nothing. Tjibi! Men imorgon har jag bestämt att jag ta mig tusan ska vara pigg och kry, för imorgon är det en lite extra spännande dag. Den som lever få se….

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Snor-present!”

  1. Du behöver definitivt lite uppmuntran-och-krya-på-dig-cupcakes ;). Den där förkylningen är inte alls rolig och den är en envis rackare!! Lika trevligt som alltid att träffa dig vännen! Se till att bli bättre nu så vi kan ta en fika och en macaronprovardag med lite nya smaker :D. Ps; du är nog bland de få människor som fortfarande kan se bra ut trots en dunderförkylning!! Inte illa pinkat det inte!Kraaaaam!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: