Beiget var det här!För att få lite ”höjd” på de små skålarna har jag fuskat lite och knycklat
ihop aluminiumfolie och lagt i botten på de stora skålarna.
På så sätt kommer skålarna upp lite och syns bättre.
Den vackra vita kannan från IB Laursen kommer från Sofias Hus.
Blommor från min käre mors trädgård.

Glasfat på fot från Sofias Hus.


Nu har sommarens pasteller byts ut mot lite mer beigea toner toner på hyllan i köket. Å så klart lite vitt. Så klart!

Jag har inte köpt något nytt utan det är bara gamla godingar som jag bytt plats på och flyttat runt lite. En bok med snyggt omslag, i all sin enkelhet får också pryda hyllan. Liksom en kvist med färsk rosmarin som jag klippt från träden ute vid planteringshörnan. Ofta är ju de enkla vackrast!

Jag blir alltid så glad när man får lull-lulla om här hemma. Som den äkta inredningsnörd jag är!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Beiget var det här!”

  1. Superfint!! Tänkte fråga, vi har kopiösa mängder med äpplen och plommon att ta tillvara på. Du brukar ju lägga upp recept, så nu efterlyser jag smaskiga recept som innehåller äpplen eller plommon 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: