Ni får en chans till!Tjohoooooooooooooooooo!!!! Vi gjorde det!! Tjohoooooooooooooo!!!! Shit så kul!

Oj,oj, oj! Vi tog oss till finalen i tävlingen som Fastighetsbyrån och Expressen anordnat för ”Sveriges charmigaste hem”. Så TACK alla som röstat på oss. TACK!

Nu ställs alla räkneverk om på noll igen så nu får Ni, goa läsare, en chans till att rösta på vårt hem i finalen. Rösta gör Ni HÄR!!! Å till alla er som mailade till mig om att ni röstat fel sist så fungerar röstningen på exakt samma sätt denna gången. Alltså; Ni loggar in på ert Facebook-konto eller på ett konto som ni skapar på tävlingssidan (detta för att ingen ska kunna rösta mer än en gång på varje bidrag och det är ju bra). Sedan klickar ni på stjärnorna för att ge betyg på de olika bidragen som är med och tävlar. Längst till HÖGER (dvs fem stjärnor) är HÖGSTA betyg och vice verca.

Denna gången är det heeeeela svenska folket som röstar så varje röst är ju helt galet viktig. Första priset är ett hemma-hosreportage i Expressens Leva & Bo-bilaga och ett presentkort på 30 000 kr (det är typ 3 miljoner för mig som är fattig student på mammapenning) i valfri inredningsbutik. GALET! Man kan ju bara drömma om hur mycket lull-lull man kan hitta för den summan……. Men vad tusan. Hoppet är ju det sista som lämnar en, eller hur!?!

Så. Varför ska Ni då rösta på vårt hus som det vinnande i denna tävling, undrar Ni nu säkert? Är vårt hus verkligen Sveriges mest charmiga? Absolut inte, skulle jag säga. MEN. Vi chansade och kastade in ett bidrag eftersom man inte har ett skviddevutt att förlora. Det är ju dumt att inte våga chansa liksom. Å även om vi har en inredningsstil i vårt hem som just du inte har i ditt, så kanske man ändå kan hitta något här hos oss som man gillar. Men om du inte gillar vårt hem så kan du ju alltid rösta för min skull för då blir jag glaaad :D. Så strunta nu i ”Jante-fjante-lagen” och ”varför-ska-hon-få-vinna-en-massa-skoj-när-inte-jag-får”-trams. Det kostar ju inget att göra någon annan glad :). Tack på förhand!

Iallafall. All denna röst-raggning (så här stod det faktiskt i mailet som finalisterna fick;

”- att du tipsar alla dina vänner och bekanta om ditt bidrag och får dom att rösta på just dig!” så jag gör bara som jag blivit tillsagd) tog på krafterna så nu går jag och drar täcket över huvudet. Både jag och Lillebror är löööjligt förkylda idag så vi intar helt enkelt horisontellt läge och kurerar oss. Har nog redan konsumerat en årsförbrukning av Panodil och nässpräy. Sexy!

Men hej å hå (å trots allt snor) så är jag ju ändå glad idaaaag! Tjohooooooooaaaathjooooprosit….

KRAM

// Inredningsfrun å sådär charmigt snorigt förkyld

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Ni får en chans till!”

 1. Så härligt!!!! Och du är så förtjänt av det med ditt vackra hus och alla härliga ideér! Självklart har jag varit inne och röstat på ert underbart vackra hus! Håller alla tummar och tår och för att ni vinner! Krya på dig vännen, stor kram 🙂

  Gilla

 2. Hej underbara du!Självklart röstar jag ännu en gång på er.Det är så inspirerande att läsa din blogg. Man får så mycket idéer och blir så laddad med positiv energi. 1000 tack!!Förresten ditt tips om orkidéer, hur gör du med blomstängeln när den vissnar efter blomning, klipper du bort den eller låter du den vara?KramMoa

  Gilla

 3. Själklart så röstar jag på er! Jag är säker på att ni har Sveriges charmigaste hem! Om det går så röstar jag även på dig som den charmigaste Inredningsfru:) Den energi, glädje och inspiration som du ger borde få ett eget pris! Heja Heja Heja!

  Gilla

 4. Hej Frun!!Jag har röstat och denna gången blev det rätt – 5 stjärnor! 🙂 Ditt hem är jättecharmigt och jag håller med Marina här ovanför: du borde få pris för charmigaste och gladaste bloggare! Fina bilder, roliga och inspirerande inlägg.Kram MiaF

  Gilla

 5. Hej Marika! Din blogg är såå bra!! 🙂 Kan inte du göra ett härligt inlägg med vad du skulle vilja ha för nya möbler? Hade varit kanon kul att se, din stil är jätte fin. Tack! /Emma

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: