När ni tror att ni sett allt!

Hallen går nu i lite svala grå/beiga och självklart vita toner.

Lite nytt på avlastningsbordet i hallen.
Lillebrors ”ligga-på-golvet-filt” finns lättillgänglig
under bordet i hallen.

Vacker gammal trälåda har fått fin patina.
Lådan har jag fått i present.

Vacker vit orkidé. En självklar favorit!


När ni tror att ni sett allt så visar jag idag ännu fler bilder från vår hall! Så nu har ni nog sett hallen från alla håll och kanter tror jag minsann.

Det nya tyget på hallsoffan inspirerade mig till att lull-lulla och flytta runt så att det känns lite uppfräschat i hallen. Trots att det bara är gamla saker som jag flyttat på. Perfekt motion och perfekt för den ständigt tomma ”mammaledighets-plånboken”.

Idag är både Lillebror och jag betyyydligt bättre från våra förkylningar – så skönt. Idag är det dessutom en perfekt ”sitta-inne-och-kurera-i-morgonrocken-och-krypa-ner-under-täcket-och-ta-sig-en-välbehövlig-tupplur”- dag eftersom vädret är grått och blåsigt. Passar mig perfekt!

Det som kommer nu är en stoooor parentes och behöver inte läsas av er som har RÖSTAT och inte tänker rösta heller för den delen. Så. About tävlingen. Jag vet att inte alla har FB-konto (man kan också registrera sig för ett ”Sveriges charmigaste hem”-konto på sidan, för att kunna rösta) så ni kan inte rösta, men det är ju tanken som räknas. Men till er som vill rösta men inte riktigt fått ihop det så kommer här ännu ett förtydligande. Så här gör man; Gå in på siten. Uppe i den vita rutan, till höger, ser ni fem stjärnor. När ni klickar på stjärnorna kommer det upp ett pop-up-fönster som säger ”Logga in med ditt Facebook-konto”. Detta gör det för att man bara ska kunna rösta EN gång per bidrag. Logga in och stäng sedan pop-up-fönstret. Så. Nu kan du rösta. Den tomma vita stjärnan längst till höger ger betyget ”fem stjärnor” och är lika med högsta betyg. Sedan går betyget ner ju längre åt vänster man röstar. Kind of logiskt, eller hur!?! TACK än en gång för att ni, goa läsare, tar er tid att rösta på oss. Vi blir så glada! TACK.

Nu ska jag dra täcket över huvudet och vila.

KRAM på er denna härliga tisdag.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “När ni tror att ni sett allt!”

  1. Det är så SNYGGT! Funderar själv på att göra samma sak med vår trappa som ni gjort, dvs måla allt vitt utom själva trappstegen. Men jag anar att det är ett större jobb än jag tror…

    Gilla

  2. Hej och grattis till finalplatsen i Sveriges charmigaste hem! Tycker ni har ett fantastiskt fin hus och min röst har ni redan fått!Kram från Gotland!

    Gilla

  3. Hej!Tack för en HÄRLIG blogg. Och JA min röst har ni fått. Mysiga bilder från hallen, men man blir nyfiken vad som finns till höger under trappan. Har du nångång skrivit om det,antar det e badrum/tvättrum och sånt där. Men skulle vara kul med bilder därifrån också. 🙂 Eller en planlösning över huset, det har ju många på sin blogg. O det e skoj så hänger man med lite var alla rum e och sånt. O speiellt om man e i byggtankar så är det trevligt att titta på och få en liten bättre uppfattning på storlekar och sånt. Nu blev det råddigt, men hoppas du fattar! ;-)men tack ännu en gång för trevlig lässtund till kaffet! 🙂 Och mysig höst början! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: