Min käre make drömmer sig bort.


Hört någonstans på the Island;

”- Du….. det kostar ju inget att drömma…. så OM vi mooooot all förmodan skulle vinna det där presentkortet i valfri butik…… kan man lösa in det på BAUHAUS då, tror du????

Ja, vad ska man säga. It ain´t gonna happen. Så dreeeeeam on, min käre make. Dream on!

// Inredningsfrun som sätter ner foten

Psssssssssssst……. Nu vet jag hur ni som inte har Facebook-konto kan RÖSTA på vårt hem i tävlingen om ”Sveriges charmigaste hem”. Klicka på bara på ”Logga in” längst upp till höger på siten. Då kommer det HÄR fönstret upp. Sedan skapar du snabbt och enkelt (utan några ”förpliktelser”) ett ”röst-konto” på siten där det enda du behöver är;
1. En e-mail adress (men det måtte väl ändå alla ha nowaday)
2. Ett förnamn
3. Ett efternamn

Klart. Nu kan Ni rösta om ni vill. Tack på förhand :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Min käre make drömmer sig bort.”

  1. Hej!Jag har röstat på ert hem med mitt fb-konto. Påpekade lite fint för min man att han också borde rösta vilket han skulle göra men då står det att vi redan röstat. Kan man inte rösta från varje fb-konto om man har flera i familjen?Kram och lycka till!Cajsa

    Gilla

  2. Givetvis röstat på er igen. Love ert hem och din fantastiska utstrålning. Från din namne Marika. Ser fram emot fikan när ni vinner.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: