Syskonkärlek!


”- Den där Bebis ser ganska god ut tycker jag…”
”…. och mamma säger att han är min storebror, vad nu tusan det betyder…”
”… men det borde ju betyda att….”
”…. det är fritt fram att pussa och gosa precis
så mycket som jag vill! – SMACK!”

Det finns ingen som kan få Lillebror att skratta så mycket som Bebis kan. Ibland behöver bara Bebis visa sig så börjar Lillebror att skratta. Ingen förstår egentligen vad de två sitter och skrattar åt, men det spelar ju ingen större roll. Det är det som kallas syskonkärlek! Å det finns inget som värmer en mammas hjärta mer än det. Inget.

Idag blir bästa dagen på hela veckan. Eller vad säger Ni, goa läsare! Ska vi tumma på det?

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Syskonkärlek!”

 1. Ramlade in på din blogg av en slump och kunde bara inte sluta läsa. En helt fantastisk läsning! Alla underbara bilder, härliga inlägg, goda mat och baktips, vackra inredningsdetaljer och som grädde på moset – din fantastiska personlighet! Jag brukar inte skriva kommentarer, men nu var jag verkligen tvungen. Du förgyller min vardag, ger mig inspiration och härlig läsning under mina amningsstunder (har en son som är en månad yngre än din minsting) 🙂 Har till och med övertalat min kära make att läsa din blogg.. Han som annars ogillar allt vad bloggvärld heter gillar din blogg starkt! Sen vi började läsa har vi fått ännu mer intresse för att springa på loppisar och auktioner..härligt! Fortsätt göra vad du gör tjejen – you rock! 😉

  Gilla

 2. Bilder fulla av kärlek :)Visst är det härligt med syskonkärlek! Vår äldste var nästan fem när lillebror kom. Vi försökte förbereda honom innan på att det gick inte riktigt att leka med lillebror förrän han blev lite större … Men vad gjorde det, lillebror låg på en filt på golvet och storebror låg bredvid och bara myste, timme ut och timma in. Så stolt! Lycka!Kram,Jenny

  Gilla

 3. Halloj.. Undrar sååå om jag kan hitta dina recept här på bloggen, som du hade med i ”Halv åtta hos mig” Tack för en superhärlig blogg 🙂

  Gilla

 4. Underbart att se för det får mig att minnas mina grabbar när dom var liten..:)) Dom är så goa och härliga när dom är små..Ha en härlig dag..KRAAAAM på re vännen!!!

  Gilla

 5. Mysiga gosiga syskonkärleksbilder… En dag visar de kärlek på annat sätt genom att bråka 😉 Men det är ju med en syskonkärlek att kunna visa att man blir arg =)Kram Mia

  Gilla

 6. Åååh så härligt!! Precis så är det hemma hos oss med! Storebror, 5 år, kan få lillebror, 1 år, att skratta som ingen annan! Underbar känsla att se/höra dom! 🙂 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: