Softisch-häng!Bebis favvis-bil i trä. Från Huset på landet.

Bil-race på gång.
Softisch-häng i den rätta klassiska slacker-stilen :).

Idag när Bebis var ett par timmar på förskolan passade jag på att flytta runt lite möbler på hans rum (Varför möblerar man inte om lite oftare? Såååå skönt att konka och dra runt på en massa tunga möbler ju. Nästan lika skönt som att släpa och dra en massa gödsel som är bästa träning ever!!Iallafall.). När Bebis väl var hemma igen berättade jag att jag hade fixat en till honom. Så när jag kör värsta ”hålla-för-ögonen-å-TADAAA”-köret innan vi kom in i hans rum. När han äääntligen får öppna ögonen (stackaren) så säger han;

” – Men, men. Var är min överraskning, mamma!?!” (aaaaningen undrande)

” – Jamen seeeer du inte vad jag har gjort?” (aaaaningen stolt)

” -Jo. Flyttat sängen. Men VAR ÄR överraskningen??” (aaaaningen förvånad)

” – Men det ÄR ju överraskningen ju….” (konstaterar jag)

” – Det var en konstig överraskning……” (konstaterar Bebis)

Ja, vad ska man säga. Det var nog en konstig överraskning för en soon-to-be-treåring. Å jag tyckte nog att min lilla möblering var roligare än vad Bebis gjorde :).

Men han var nog ganska nöjd ändå till slut för vi tillbringade resten av eftermiddagen med softisch-häng och bilrace på golvet i hans ny-möblerade rum. All well that ends well :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst……. Sängen har vi fyndat på Blocket för ett par år sedan och målat den vit. Den gamla pinnstolen och den lilla pallen är loppisfynd som även de fått sig en omgång med penseln. Den vita gitarren kommer från Sprall.

Pssssssst…. igen! Jag letar efter ett fint överkast till Bebis säng. Vet att Greengate har fina till barnrum, men tips mottages gärna :). Tack på förhand.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

10 reaktioner till “Softisch-häng!”

  1. Oh ellos har så fina :)!! Eller har haft i alla fall och till bra pris :)Tack älskade dig för det!!! Men du ska veta att här har du ett platt arsel till *fniss* Kameran kan göra underverk ;)Nä, lite styrke träning skulle inte sitta helt fel på rump musklerna *ler*Ha det gott gumman och sov så gott*

    Gilla

  2. här styrketränas det i dotterns rum…hon fick ett nytt golv inlagt igår. Hon tittade lite konstigt på mig och frågade varför golvet såg repigt ut och hon ville ha texten love på sitt golv och inte latinska ord hihi…kramis semlan(mys och hemtrevnad)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: