Thank God för solpuder!

Igår såg jag ut så här innan jag skulle ut och after worka med brudarna; Humöret på topp, klackarn i taket (eller ja…. inte bokstvligen då eftersom jag är vig som ett kylskåp och inte so very bendy) och lite lagom fredagpiffad.

Idag ser det (det= jag, osminkad i morgonrock från 1850 som är nerkladdad av flertalet olika fläckar som inte ens CSI bästa analytiker skulle kunna identifiera) ut så här;


Ja jäklar. Thank God för att det finns solpuder. Så nu ska jag gå och bada lite i det. Bokstavligen. See you later, goa läsare!

KRAM

// Inredningsfrun som ångrar att hon inte damsög igår och att hon drack två glas rosé istället för ett halvt igår kväll……

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Thank God för solpuder!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: