Om att kombinera jobb och barn.

Idag har jag….. … jobbat och piffat i butiken….
… och…. nämen…. vem är det som sitter där i högra hörnet???
….. Å i vänstra hörnet??
Jo…. det är ju bara…..
… Bebis som leker med en liten silvrig keramik groda
och sött vitt zinkhus. Han är fin han! Goding!


Det är ju inte så svårt att kombinera jobb och barn när man har två kids som är coola som isbjörnar och bara softar med sin mama i butiken. Så idag har jag umgåtts med mina kids och jobbat i butiken samtidigt. Å det gick fin, fint. Bebis har hjälpt mig med lite smått och gott (oj, oj, oj så stolt en tre åring kan bli av att få bära jätte-jätte-jätte-ömtåliga-saker) och Lillebror har suttit i vagnen och chillat och hejat på.

Tre timmar senare har jag hunnit med massor och det börjar nu bli juligt i hela butiken. Härligt! Men då var det två trötta små killar (och en trött mama) som lämnade butiken. Men med ett stort leende på läpparna.

Tänk att jag och min käre make fått två (han tre) så fantastiskt fina coola killar. Vi är sannerligen lyckligt lottade.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…… Jag kanske ska tillägga att jag gjorde rookie-misstaget att efter tre timmar på jobbet ta med mig två trötta killar för att fika med några andra mamas och deras kids. Snacka om att utmana ödet. Å ja…. det det blev världshistoriens kortaste fika… eller ja….. jag hann inte ens beställa fika innan gråt-festen var ett faktum. Som sagt. Rookie-misstake… men, men…. det är ju inte alltid happy, happy. Men nästan :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Om att kombinera jobb och barn.”

  1. Hej! Jag har följt din blogg ett tag och den är verkligen jättefin. Jag bor själv på the island och jag undrar vilken butik det är?

    Gilla

  2. Åh, snälla du! Kan du hjälpa mig att ta reda på måtten på byrån på första bilden? Och priset? Har letat efter en sån möbel sååå länge. Bor i Blekinge men kör gärna dit om det är rätt storlek! Du kan väl kontakta mig i så fall, på rebeccahasta@hotmail.com. Taaaaack!! 🙂

    Gilla

  3. Vad duktig du är på att dekorera och kombinera ihop barnen! Har barnen en storebror/halvbror?Han vill vi gärna se, roligt med tre små killar..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: