Storm!

Bebis leker i köket medan jag pysslar.


Ja, jäklar i min låda så det blåser här på the Island idag. Riktig storm faktiskt. Så det passar ju alldeles utmärkt att sitta och mysa i soffan med glögg (japp, säsongens första), en massa tända ljus och smaskig saffranskaka (som jag lägger ut recept på imorgon för den mååååste ni bara baka). Mys! Förra året vid 1: advent så hade vi snö. Idag har det varit regn, 8 plusgrader och ja, storm.

Iallafall.

Sedan jag tog dessa bilder från köket igår så har jag redan hunnit stöka runt lite till på tallrikshyllan. Men de bilderna får ni se en annan dag. För nu ska jag hångla kudden så att jag är pigg och utvilad inför morgondagen. Då blir det jobba, jobba, jobba! Älskart!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst….. På Facebook hittar ni mer om mig och vad jag hittar på om dagarna. Join me :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Storm!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: