Ledig!

Klart att My´s Blommor ska ha en egen liten mys-hörna :).
Tanken är att man ska kunna sätta sig och vila benen en stund,
bläddra i lite tidningar och ta sig en pepparkaka eller fem.
Idag är jag ledig från butiken (som jag inte äger utan jobbar på timmar i som dekoratör) efter att ha fixat i ordning och gjort julfint där i snart två veckor. Galet roligt är det, men ändå skönt med en ledig dag. Så idag ska bara sitta hemma i morgonrocken och mysa. Eller ja. Jag ska städa lite först…. å tvätta…. å laga mat…. å julpyssla lite…. å ta lite bilder här hemma i dagsljus (det var minsann inte igår). Seeeen ska jag bara sitta och mysa. Eller ja… vi får väl se hur det blir med det….. Det finns ju såååå mycket roligt att göra nu i juletider :).

KRAM på er!

// Inredningsfrun

Pssssssssst….. Idag visar jag lite bilder från det som jag fixat i ordning i butiken. Har tagit lite övergripande bilder så ni får ett hum om hur lokalen ser ut och hur stooooor den är. Stor yta = mycket att lull-lulla = me like :). Om ni klickar på bilderna så får ni dem i bildspel och ser lite bättre.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Ledig!”

 1. Hej!Vad fint du har gjort…jag var där i fedags och kikade fanns ju hur mycket som helst.Jag fastnade för de höga ljusstakarna så en sån fick följa med hem..och lite annat oxå förstås ..Kram Malin

  Gilla

 2. Oj, oj, jo, nu får man snart ta ledigt en dag från jobbet för å åka över bron och besöka detta ställe, tiden är ju så knapp i dessa tider och man vill såååå mycket!! Ser ljuvligt ut! :-)Kram

  Gilla

 3. Åh jag va där i sommras och bara älskade butiken redan då.. Lite avundsjuk av att få fixa på den ytan 😀 Lyllos! Och du glömt skriva hur snygg du va i håret, tummen upp – lätt! /Frisören 🙂

  Gilla

 4. Haha så väl jag känner igen mig i vad du skriver om att vara ledig. Det är sååå svårt att bara sitta i soffan och mysa, som man egentligen många gånger längtar efter. Men som sagt finns det sååå mkt annat roligt att göra också som att fota, blogga, läsa tidning, pynta och dona och grejja och fejja med massa annat att det sällan blir att man ligger å myser å ”softa runt”en ledig dag 🙂 Va roligt att få jobba som dekoratör! Wow alltså säger jag bara! Du gör verklgen fint 🙂 Må så gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: