Helt slut!


Idag stod det en massa roliga saker på kvälls-schemat. Men efter en lång dag på jobbet för mig och Lillebror var det sååååå skönt att bara softa när vi väl kom hem, för jag var helt slut (natt-amningen börjar ta ut sin rätt nu efter åtta månader). Å det känns alltid bra när man lyssnar på sin kropp å knopp och liksom känner efter; Måste jag göra detta? Går världen under om jag inte göra detta idag?

Så. Summa summarum. Ikväll har jag varit trött som attans. Men imorgon är en ny dag. Å den har jag laddat för med mys i soffan (å med kaffe, lussebulle, äggmackor och mjölk) och fått den dagliga fotmassagen. Så jäklar i min låda vad jag ska vara pigg och utvilad imorgon :).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst….. Idag visar jag lite av de godsaker som jag fick med mig hem från Cookie Exhange Partyt i förra veckan. Mycket gott var det i de ljuvliga små paketen, vill jag lova!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Helt slut!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: