Lillebror!


Lillebror fick (ofrivlilligt) joina mig i min morgonrocksdag igår. Fast han fick sitta och hänga i sin nya jamas istället. Å det gjorde han så glatt, vår lilla coola kille som alltid chillar. Vår ljuvliga lilla snos!

Tänk att man kan älska något så litet, så mycket. Jag tror nästan mitt hjärta svämmar över lite!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Lillebror!”

  1. Tänk att de blir så söööta på bild i den åldern…o sen knappt fastnar i 16 års åldern….har buntar i lådan från 0 ~ typ 9…efter det sporadiskt…/Lola

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: