Vad jag gjorde 2011.

Januari:
Februari:

Mars:
April:
Maj:


Juni:

Juli:

Augusti:
September:

Oktober:

November:

December:

Efter att ha gått igenom alla (oh yes!) bloggens inlägg från 2011 så kan jag konstatera följande; 2011 var året som jag fikade mig igenom. Bokstavligen.

Så. I år bjuder jag på en års-resumé av det matigare slaget. Håll tillgodo 🙂

God fortsättning alla fina! Let´s rock 2012!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

17 reaktioner till “Vad jag gjorde 2011.”

 1. Eeehhh,känns som det kunde vara mitt eget år på bilderna(o säkert tusentals till)alltså det härliga fikandet!!!.God fortsättning på det nya året,och tack för en fantastisk blogg,den lyser upp ens liv så här i vardagen!!Kram från Piteå

  Gilla

 2. Blir sjukt inspirerad av dina bilder, inte klokt! Kommer ju rulla fram höhö.Ja följer din blogg slaviskt, bara Diggar den så galet mycket du är grym.Ni har sånt ljuvligt hem, å ja är lite nyfiken, är de tranan från fiskarheden? Har du nå tips o råd på vad man ska tänka på närMan bygger eget? Är lite orolig msn har ju hört lite skräckexempel. Samtidigt är de våran dröm o utbudet på hus här är inte att hurra för.Massa kramas jenny

  Gilla

 3. Gillar verkligen din ”årskrönika” med bakverk i bilder. Ser verkligen gott ut! Och hur håller du dig då så smal… får bli 2012 årskrönika ; )Ha en god fortsättning! Kram K i Skåne

  Gilla

 4. Det här måste du ju bara få ner till en bok!Så hoppas att ditt nyårslöfte var att den ska finnas ute till försäljning så snart som möjligt till oss alla fikasuckers!Särskilt en sån som jag som ska vara mammaledig,då behövs det många nya recept!God fortsättning härliga du//Tessan

  Gilla

 5. Vilka underbara bilder! Skulle vilja ha kakfarten på ”januari” bilden, där du har citroner och lime på. och undrar vart man kan köpa de=)? Tusen tack för din otroligt inspirerande blogg. God fortsättning på nya året

  Gilla

 6. Vilken trevlig bildkavalkad du har gjort från året 2011. Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig o din fina familj!Ps! Ett gott inredningsår önskar jag dig också. / Magdalena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: