Never ending story!

Vita små pärlhyacinter huserar i den söta
prickiga thé-kannan (från Topiary)

Nämen nu var det väl ändå aaaaalldeles för länge sedan jag visade vår lilla köksbänk här hemma på the Island. Den är som en never ending story som jag bara visar om och om igen. Men å andra sidan så ser den aldrig lika dan ut och den byter utseende lika ofta som Lady Gaga. Så sorry. Detta är inte sista gången jag visar den eftersom jag älskar att lull-lulla i denna hörnan av köket.

Never ending story var det ju :).

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Never ending story!”

  1. Det är så härligt när man hittar en höra i hemmet som man stor trivs med . Din lilla bänk är förtjusande i mina ögon iallfall och jag gillar tapeten i bakrunden.Mycket fin blogg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: