Om att lysa upp tillvaron!

Eftersom solen lyser med sin frånvaro här på the Island, är det alltid härligt med något som lyser upp ens tillvaro. Som till exempel en vacker liten solgul primula (som mina kära päron kom över med idag). Härligt! Eller en snosgosig Lillebror som lyser upp hela köket med sin lilla uppenbarelse…..


…… å han lyser upp vår tillvaro varje dag. Ljuvligt! Vad lyser upp din tillvaro?

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig lördag. Det har sannerligen jag haft.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Om att lysa upp tillvaron!”

  1. Något som lyser upp min tillvaro är när jag får en stund för mig själv, att bara få läsa en bok i sängen innan jag somnar. Det lyser upp min tillvaro. Vi har två underbara barn, en 4åring och en snart 6månaders. Den minsta är väldigt närhetstörstande och vill inte sova i sin säng, så de gånger hon gör det får jag sova! Sånt lyser också upp =) Sen när man får ett jag älskar dig av stortjejen så klart! Det är oslagbart, eller ett leende och en gappuss från lilltjejen. Sådant lyser upp min vardag. Den ständiga solen i mitt liv är maken som gör allt för mig!Ha en bra kväll =)Linda

    Gilla

  2. Fina bilder från erat vackra hem som vanligt & den söta minstingen som blir så stor.Följer alla dina inlägg,lite kul att du att köpt en primula stod & kolla på jobbet vi hade fått hem massor där jag jobbar menade köpa de lyser upp så fint för en mkt liten peng men glömde när jag gick hem .Ha det bra kramarVictoria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: