Lily of the valley!


Vacker vepa från Louise Interiör.

Små näpna liljekonvaljer fick följa med mig hem från blomsterbutiken igår. Nu får de stå och vara bedårande söta och dofta ljuvligt på favoritbordet i vardagsrummet.

Jag älskar denna tiden på året. Alla årets månader ligger framför en och trots att det regnar och är mulet så vet man liksom vad som komma skall. Å snart är våren här. Men tills dess så får mina lily of the valley lysa upp i mörkret :).

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Lily of the valley!”

  1. Hejsan hej!Vad fint det blev med lite blommor :-)Men du/ni har ju alltid så fint ;-)Du vet säkert redan detta men som mamma till fem barn så måste jag bara säga det…..Liljekonvalj är extremt giftiga :-SBåde växten och om man har dom i vatten….tänkte bara på dina små godingar så dom inte kommer i närheten!Som sagt,du vet säkert detta…men aldig fel att bli påmind :-)Ha en underbar kvällKram//Anja

    Gilla

  2. Titta!! Det svarta har letat sig in även i vardagsrummet! Härligt – fram för mer kontraster i inredningen, det gör hela skillnaden till ett modernare hem. Jag är spänd på en fortsättning.. Kram Linda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: