Om att gräva i bildarkivet!
Njae, det har inte hunnit bli sommar här på the Island. Men så här går det när man inte hinner fota om dagarna, då gräver man i det gamla bildarkivet istället. Å idag kände jag för lite dörren-öppen-till-altanen bilder som får mig att längta till sommaren. För idag är det grått och trist väder här på the Island och då är det skönt att få drömma lite :).

En härlig lill-lördag önskar jag Er, alla goa!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Om att gräva i bildarkivet!”

  1. Hej! Ser att du gillar samma som jag, kul! :=) Jag kombinerar det gamla med nytt. I min blogg Hemlängtan visar jag er hur jag inreder, hur man bakar bullar i 15 cm klack, vardagen som en ensamstående mamma och mitt intresse för skyhöga stilettklackar. Numera finns även mizs -hemlängtan på Facebook. Joina oss gärna där. Välkommen!

    Gilla

  2. Tur att jag sticker iväg på jobb ibland söderöver. Skulle kunna ta med lite sol och värme till dig. Jag längtar också till först och främst vår. Får väl inte klaga över vintern för den har inte varit så jobbig än eftersom jag bor i Göteborgstrakten. Jag måste berömma Dig igen för underbara bilder och ett idogt fotande för i mitt tycke vår skull men också vad jag läst för din egen;)/Kram/White (erkänn att du tänkt tanken på att måla vägguret vitt någon gång???)(men bara kommit till tanken…)

    Gilla

  3. Hej!Den fina vasen i fattigmanssilver har jag också. Har läst att dom inte tål vatten så bra. Har du någonting innuti vasen som hindrar vattnet eller hur har du gjort=KRam Josefine

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: