Samtalet!

Idag kl.03.50 kom samtalet när jag stod i badrummet och gjorde mig piffig inför dagens äventyr upp till hufvudstaden; Det blir inget Formex! Ouch!

Å jag tänkt tillbringa förmiddagen med att skråla liiite för högt till låtarna på radion i bilen, dricka halvdant, halvvarmt kaffe ur en pappersmugg från Statoil, vara tuuuuungen att stanna för en kisspaus i vägkanten – nuuuuuu- fastän vi precis haft en lång sträcka-på-benen-paus och göra en liten fuldans i ren och skär extas på parkeringen utanför Forex för att fira att jag ääääääntligen kommit dit.

Så. Ouch igen! Istället tillbringar jag dagen hemma med Lillebror och tänker att Formex försvinner ju ingenstans.

KRAM

// Inredningsfrun på G fast inte på väg……

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Samtalet!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: