Inget nytt under solen!
Ja, jag säger då det. Stackars, stackars Er. Idag blir det inget nytt under solen här på bloggen utan jag har återigen rotat i det gamla arkivet. Kanske för att jag just nu känner att jag lääängtar till lite ljus och värme, Mårbacka-pelargoner och öppen altandörr.

Så idag får ni se (delar av) vårt kök i sommarskrud. Håll tillgodo 🙂

Trevlig helg, alla fina!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst……. Tapeten i köket som vi köpte -07 kommer från Boråstapeter men har utgått ur deras sortiment samma år som vi köpte den. Men det finns en snarlik från Snadbergs som heter ”Rut”. Kika på den om ni gillar vår.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Inget nytt under solen!”

  1. Vad jag längtar till sommaren när jag ser dina underbara bilder. Tyvärr har jag fått ett tråkigt besked och våren kommer att bli tuff, men jag har bestämt att jag ska bli frisk fort så att jag kan njuta av sommaren.Hoppas du har tid och ork att fortsätta fota och skriva ofta för det är så kul att få ta del av ditt liv.Kram Cajsa.A

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: