Årets första!


Idag årets första uuuunderbara semlor inmundigats här på the Island. Sa jag att de var uuuuunderbara? Iallafall. Imorgon ska jag leda er igenom konsten att göra den perfekta semlan. Steg för steg. (HÄR kan ni förresten hitta mitt grundrecept).

Igår var jag ju ute och slog klackarna i taket (inte bokstavligen) och hade en helt fantastiskt rolig kväll som resulterade i en del fysiska åkommor som fötter som jag troligtvis aldrig mer kommer att kunna gå på (why oh why tar man på sig så höga klackar och tycker att det är en bra idé att dansa flera timmar i sträck och sedan gå tre kilometer hem) för att jag har så in i bombens ont i dem idag. Ouch! Ja, just det ja. En sprucken läpp lyckades jag med bragden att få (don´t ask). Men lite får man ju räkna med när man har en galet rolig kväll :).

Nu ska jag kasta mig i bingen.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Årets första!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: