Till min käre make!
Till min käre make;

TACK för att du finns i mitt liv och vid min sida. TACK för att du älskar mig genom eld och vatten, genom nöd och lust (å nödig och lustig också för den delen). TACK för att du tycker att jag är vackrast i världen fastän jag ibland ser ut som sju svåra år och ett nödår. TACK för att du låter mig ta en ”snabbdusch” fem minuter innan kidsen ska i säng, fastän att du veeeeet att jag aldrig har duschat snabbt never ever in my life. TACK för att du alltid låter mig få sista chokladbiten, fastän att det är din favorit. TACK för att du slår på rumpvärmen i sätet i bilen innan jag har hoppat in och satt mig. TACK för att du är min, käre make. TACK!

// Inredningsfrun

Psssssssssst…… Buketten med ljuvliga ranunklar köpte jag idag till min käre make. Bara för att!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Till min käre make!”

  1. Vilken fantastisk make du har :-)Vad är det för fint i Greengates sommarserie du önskar dig? ;-)Kramar och det tåls att sägas igen, tack för en fantastisk blogg”Kram

    Gilla

  2. Tårögd av att läsa ditt fina inlägg. Det är vackert med kärlek!Annars blir jag mest glad av din blogg och tårar brukar det i så fall vara för att jag skrattar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: