Inte så konstigt!


Lillebror som var hängig och trött redan i söndags.

Lillebror har varit helt ur gängorna nu ett par dagar (för att inte tala om nätterna) med feber, matvägran (alltså riktig matvägran. Han öppnar inte ens munnen!) och lite andra små åkommor som jag kan tycka känns liiiiite onödigt för en soon to bee nio-månaders-bebis att behöva ha. Å idag kom svaret. Vattkoppor. Tjibi! Inte så konstigt att han inte varit på topp, stackaren.

Tur att han klär i prickigt :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst….. Nu när jag kommer att vara i karantän med kidsen i tja, en sisådär alldeles för många dagar (å inte hinner springa i affärer), så behöver jag er hjälp att hitta en cool liten blåsa som jag kan ha på mig på bloggeventet den 11/2. Kan ni hjälpa en tvåbarns-mama att bli lite piff :)???

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Inte så konstigt!”

  1. Stackars liten men det är skönt att ha det avklarat=) våran minsting hade oturen att få vattkoppor i Turkiet och svin koppor Inte skoj speciellt inte eftersom dom inte visste om vi skulle få åka med hem eftersom det är luftburen smitta..men det var då det.Hoppas att du hittar något snyggt till bloggeventet.kram gabriella

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: