Ansikte eller likbleka fötter?Häromdagen fotade jag lite bilder till min blogg-bak-bok och denna gången behövde jag lite hjälp från min käre make. Men så fort han får kameran i handen ska det gå fort. Väldigt fort. Så fort att ”Lillebror-sitter-kvar-på-samma-ställe-och-leker-med-samma-skål”-fort. Det blir ett tio-sekunders-kavalkad-fotande och sedan är det över. Å då spelar det ingen roll att det är mina fötter som syns på bilden och inte det som skulle synas :). Men vad är väl ett ansikte mot lite läckert likbleka januari-fötter? Nä just det :).

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Ansikte eller likbleka fötter?”

  1. För min man tar det väldigt lång tid så jag hinner bli tokig innan han är klar. Och inga foton blir det som jag direkt kan använda. Väldigt konstigt!din blogg är fylld av underbara bilder att titta på. Jag kan inte se nog på dem./dorro

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: