Nu är det jag som bestämmer!


Bebis (nä, han heter ju inte det på riktigt) funderar.

Ibland blir saker och ting inte riktigt som man tänkt sig. Jag hade till exempel inte tänkt mig att jag skulle får matförgiftning de lux två dagar jag skulle åka till staden med den andra långa bron (som fullständigt badade i sol och inte ens en gnutta snö när vi kom fram idag – härligt!). Å jag hade inte heller tänkt att jag skulle ligga på hotellet och ladda med Proviva Blåbär och Resorb och fortfarande inte riktigt kunna äta mat utan att få magkramp. Det hade jag inte heller tänkt mig. Snarare att jag skulle stå och hoppa i sängen och köra lite ”unzt untz untz” till denna låten. Men vet ni vad? Nu är det jag som bestämmer över den här lilla lekamen och jag har bestämt mig för att sova bort det onda och vakna som en ny människa imorgon bitti. Japp. Så får det bli.

För imorgon är det bloggevent. Ja, jäklar i min lilla låda det är det. Som jag väntat. Som vi väntat! Imorgon kör vi :)! Tjohooooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst…. När jag pratade med Bebis på telefonen innan så undrade han om jag var ute och dansade och var snygg i håret än? Sötunge! Tänk vad det små snappar upp…… hmmm …. bästa att passa sig :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Nu är det jag som bestämmer!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: