Gör om, gör bättre!
Som jag berättat tidigare håller jag ju på med min lilla blogg-bak-inredningsbok för fullt. Mååånga recept ska läsas igenom och jag håller för fullt på att baka om en del av mina favoriter (som den yummi yummi Black banana kakan på bilderna). Å så passar jag även på att fota om en del bilder också. Man skulle kunna säga att jag befinner mig i ett gör-om-gör-bättre-stadium just nu. Jag vill ju så klart att allt mumsigt ska göra sig rättvisa på bilderna så att ni kommer att vilja baka, baka, baka men framför allt äta, äta, äta :).

Iallafall.

Idag har jag ääääntligen släpat min lilla pommes-lekamen (ni vet ett sådant där sladdrigt gammalt pommes-frites. Precis sådan är jag i kroppen nu känns det som) till gymmet. Jag var ju så grymt motiverad till att börja träna i somras men sedan gick det väl…. ja….. sådär. Sista incheckningen på gymmet gjordes i augusti, så man kan ju inte direkt säga att jag legat i hårdträning. Men imorgon bär det iväg igen, för nu ska Fröken Pommes bli Fröken Biff. Heja mig :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Gör om, gör bättre!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: