Förlåt!

Kudde ”Lycka” från Louise Interiör.
”Kärleken är ett mirakel”


Anonym sa;

”Nej nej nej jag kanske låter aningens negativ…. men inte mera svart! Du har ju redan sååååå fint ju:-D”

Förlåt kära ”Anonym” men I just couldn´t help it :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…… Istället för att måla favvis-stolen svart så fick det bli en svart piedestal i hörnet och en svart tavla istället. Båda från Herr Kamprads varuhus. Snart är det ju dax för Mårbacka-pelargoner och syréner på bordet och det kommer att ”mjuka” upp kontrasterna mellan det svarta och vita. Längtar!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Förlåt!”

  1. HEJ! Va snyggt det blev! Jag håller helt med,spara stolen som den är,piedestalen i hörnet är jättesnygg.Det behövdes helt riktigt något i svart på den sidan också…Kram Davina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: