Amen dra på trissor!
Amen dra på trissor! Nu har nog söta Åsa på Topiary tagit och slagit huvudet i skidbacken eller fått sportlovs-feber eller så, för oj, oj, oj vilken härlig Greengate-utlottning hon har slängt in här på bloggen. Nu sitter jag och klurar på en svår fråga som bara jag själv kan svara på så att jag kan roffa åt mig vinsten själv (moahahahah)………. Men nä. Det vore ju inge schysst :)!

Så. Idag kan ni vara med och vinna en vacker kopp, en söt rödprickig porslins-sked, ljuuuvligt vacker blommig kökshandduk (dock inte den blårutiga för den är miiiiiin) och en ”nu-blir det-iallafall-liiite-mer-roligt-att-diska”-diskborste (som min käre make å tillika Inredningsnörden minsann tyckte att vi själva kunde behålla för att den var så fin :). Men jag lovar, den får ni också om ni vinner).

Det enda ni behöver göra är att motivera varför detta ska få bo hos er och skriva ner detta i en kommentar här hos mig (under detta inlägg). Utlottningen håller på en vecka framåt till den 28/2 kl.20.00.

Så heja, heja!!!

Idag är det minsann Fettisdagen. Oj så bra! Då behöver jag ju inte ens hitta på en anledning till att få fika lite idag :). Tjohooooooooooo!!

KRAM på er!

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

114 reaktioner till “Amen dra på trissor!”

 1. Hej !Jag har kollat och dreglat på dom länge, dessa Greengate produkter. Jag bara äääälskar att fika och är en hejjare på att få hem besök som vill fika med mig. Då jag gillar porslin överlag (börjar bli som mormor) skulle dessa fantastiska grejjer vara jätte roligt att få visa upp. Dom kommer inte så å damma i skåpet, det är ett löfte ! Kram Emelie Bergström

  Gilla

 2. Man blir ju inget annat än GLAD & LYCKLIG när man ser dessa underbara saker & deras färg.. Skulle gärna få flytta in i mitt kök så jag kan gå med ett leende på läpparna varje dag.. =) ÄLSKART!

  Gilla

 3. Åhh vilken söt kopp 🙂 Ligger sedan tre veckor tillbaka inlagd på sjukhus då bebis i magen har lite bråttom ut. Läkarna ska i minst 2 veckor till försöka hålla bebis kvar i magen. Tidsfördriv just nu är datorn, en bra bok och TV och att göra allt för att hålla modet uppe då det finns två barn och världens bästa man som väntar på mig hemma. Drömmer mig ofta bort att jag sitter i vårsolen i våran vinkel på huset med en god kopp kaffe eller te. Denna kopp skulle vara ett bra sällskap för dessa stunder. Håller tummarna : ) KRAM!

  Gilla

 4. Då vi ÄNTLIGEN har renoverat klart vårt kök, från björk till lantligt, vitt och vackert underbart kök. (Mycket övertala från mig till min sambo. Då han tycker att vi har allt i vitt. Men snäll som han är fick jag igenom min vilja som vanligt=). Det skulle vara underbart härligt att vinna detta underbara set. Ställa in det i vårt nya VITA vitrinskåp. Än så länge finns det bara vita saker. Vit, vit, vit=) Men underbart!!Du skulle ge både glädje till mig och min sambo. Två smällar i en. Till mig som älskar blommigt och min sambo som vill ha lite färg i huset. Tack för en underbar blogg och inspiration//Lina

  Gilla

 5. Jag vill att dessa fina saker kommer hem till mig nu med detsamma så att jag får lite uppmuntran. Magsjukan började i tisdags kväll på vår minsta, i torsdags kväll trodde vi att vi var friska och drog iväg på vår inplanerade sälenresa vad händer, jo vi hinner väl lagom packa upp så börjar den minsta kräkas igen och den äldsta tjejen fick det under natten. Fredagen i sälen blev en må illa och tycka synd om barnen dag för att de inte fick åka skidor som de längtat så efter. På lördagen orkade de några åk innan vi bestämde oss för att avbryta semestern och åka hem, innan vi vuxna blev sängliggande. Efter ca 8 mil av 30 får vi punktering mitt ute i ingenstans, jippie ut med all packning fram med reservdäck och fällkors men vänta nu vart är fällkorset?paniken infinner sig lite lätt för att inse att det inte är med, bara att börja gå till närmsta hus. Träffar på några snälla människor som hjälper oss byta däck, när vi sedan ska starta bilen vägrar den starta, batteriet har dragits ur 😦 men tack och lov för de snälla människorna de hjälper oss med startkablar. På G igen och vi tar oss hela vägen hem fast en gul ful lampa som varnar om avgasrening tänds och det känns som om bilen inte har någon som helst kraft turbon vill liksom inte gå in när den ska. Söndag morgon illamåendet på mig har infunnit sig och gör mig sängliggande resten av dagen för att snabbt konstatera att hinken måste finnas tillgänglig hela tiden, magsjukan är ett faktum, så här ligger jag nu och bara väntar på att bli frisk och kunna stoppa något i min hungriga mage utan att få upp det igen. Så jag hoppas att du förstår hur mycket denna vinst skulle glädja mig just nu. Iof skulle nog maken vara gladare om vi vann en bilservice eller varför inte ett nytt däck men man kan ju inte få allt här i livet.

  Gilla

 6. En riktig sucker för Greengate det är jag det,Finns ju inget snyggare porslin så vitt jag vet!!Min dröm är ett kök fyllt med vackra detaljer i olika vrår,men tänk att alltid är det mamman som minst i familjen får ;)Så nu håller jag alla mina tummar och tår,att den här mamman är den som lycklig ur denna tävling går =)Önskar en fortsatt mysig vecka!!/Maggimaggan_20@hotmail.com

  Gilla

 7. Hej underbara Marika!Ligger sjuk i influensan femte dagen idag och har ingen matlust. Dricka är ju bra och med denna underbara kopp måste tillfrisknandet gå fort!Kram Christina

  Gilla

 8. Hej!Det är klart jag vill vara med i denna fantastiska tävling. Skulle bli så glad att se denna underbara färgklick i vårt kök varje dag. Skulle kännas som våren redan var här 🙂

  Gilla

 9. Provar igen med en kommentar. Älskar greengate är så himla färg glad och vacker att se på. Har precis fyndat muffins formar i olika färger./ Nea

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: