Köket!


Idag får ni följa med på en liten 180 graders visning av vårt kök. När vi byggde vårt hus (-07) valde vi bort det kök som ingick och tog ett kök från Herr Kamprads varuhus istället. Luckorna heter ”Lidingö”. Beslagen har vi hittat på Claes Olsson. Tapeten (som fick våra nära och kära att lyfta ogillande på ögonbrynen när vi glada i hågen visade upp dem för första gången) kommer från Boråstapeter men utgick ur deras sortiment -07. Har ni tur så kan den finnas i något restlager.

Iallafall.

Vi valde att ta integrerad kyl och frys och det två överskåpen är kylar och de nedanför är frysar. De öppna hyllorna vill vi ha för att få in mer luft i köket och för att skapa en mer lantlig känsla.
Köksbänken kan ni se och läsa mer om om ni klickar på länken.

Snart kommer köket-del två :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst…… Det pågår lite fuffens för tillfället nu…. bra fuffens….. som jag inte kan berätta något om än….. :D! Tjohooooooooo!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Köket!”

  1. Köket är underbart! Jag längtar såå tills vårt nya kök är klart, det blir stort & lantligt & beräknas vara klart inom en månad!:)Har lite på känn om vad det kan vara för fuffens, har även jag lite hemligheter & de tänkte jag ”outa” på lördag;)Kram Helena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: