Bakom en bloggare står en väldigt tålmodig man!

Idag har vi haft fikabesök här hos på the Island. Å everytime det ska fikas, ska det fotas. Everytime. Min käre make får då alltid ett gäng med frågor kring detta fenomen; ”Är det alltid så här?”, ”Fotar hon allt… alltid?!?”, ”Vad händer om man börjar fika innan hon fotat” etc, etc. Å som den tålmodiga man min käre make är, svarar han och understryker alltid den där lilla detaljen att ”det nog är bästa att hon får fota klart först”. Det är liksom säkrast så. För husfriden.

Som sagt. Bakom en bloggare står det en väldigt tålmodig man. Å lika tålmodiga vänner :D!

Nu är det dax för mello Tjohoooooooooo!!

KRAM på er alla goa!

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Bakom en bloggare står en väldigt tålmodig man!”

  1. Söta rosa små skålar! Jag väntar själv tålmodigt på att ranunklarna som jag köpte som små konstiga, torra rötter i Barcelona i höstas ska komma upp någongång

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: