Sist!

Har flyttat runt lite saker på favoritbordet i vardagsrummet….

Centrera

….. som den lilla tavlan med trollsländan (från Ellis Corner)
som nu får stå och mysa på bordet………. tillsammans med ljusstakar och ljusmanschetter
från Louise Interiör.

Härliga lördag, välkommen! Sol, vårvindar (jamen visst ÄR det snart vår ändå!), plusgrader, snart är snön ett minne blott och snödroppar och vintergäck lurar bakom varje hörn. Tjohoooooooo!!! Snart får vi lite fikabesök och sedan tar vi dagen som den kommer. Älska lördagar!

Idag hittar ni vårt hem i Expressens Leva & Bo-bilaga. Ni måste bläddra, bläddra, bläddra och när ni tror att det inte finns något mer att bläddra till så bläddrar ni igen. Å där hittar ni oss. Bakom alla annonser och sist i bilagan. Bokstavligen sist! Men hey! Det är ju ändå galet roligt att få vara sist i en sådan liten eminent tidning :). Så välkomna säger jag till eventuella nya läsare idag och hoppas att ni ska trivas här hos oss på the Island.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst……. Idag visar jag lite smått och gott från vårt vardagsrum. Håll tillgodo :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Sist!”

  1. Åh, vad häftigt att ni är med i Leva & Bo. Den får det bli imorgon när vi köper tidningen. Det är alltid lika spännande, kul, roligt, idèrikt mm mm att kolla in i din blogg. Jag har haft en härlig dag ute i solen (blåsigt dock). Har hängt ut tvätt för första gången i år. Fixat lite i trädgården, grillat o hittat fina snödroppar. Nu hoppas jag att våren är på G. Kramar Magdalena

    Gilla

  2. Ååhh, vilken fin blogg du har!! Hittade dig genom Expressens Leva&Bo. Gillar också vitt och svart och har snöat in på det ordentligt här hemma. Jag kommer gärna och besöker din blogg igen! Ha en fortsatt fin söndag! Kram Maria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: