Det bästa framför sig!


Februari. Månaden när svenska folket antigen är sjuka/vabbar eller flyr landet till Thailandets kritvita stränder. Månaden då vädret oftast varken är till eller från. Månaden då alla ytterkläder antingen är för varma eller för kalla.
Men det är också årets kortaste månad. Månaden då man kan hitta små snödroppar bredvid snöhögarna. Månaden då man kan sitta med näsan upp mot solen och få de första fräknarna. Månaden då vinter blir vår och man, likt alla andra år, ler inombords när man kommer på att man har det bästa framför sig. Som alltid i denna månad.

Februari. Måste älska februari :).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst…….Näpna små snödroppar fick följa med in efter promenaden idag. Det är alltid något speciellt med årets första snödroppar.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det bästa framför sig!”

  1. Halloj!Vilka fina bilder! Det är verkligen en härlig tid vi har framför oss!!Det liksom spritter i kroppen så fort solens strålar visar sig, nu är det även lite värme i dom!! ;)Ha´det gott! Sluta aldrig att fotografera!!!Kramis!

    Gilla

  2. Härligt för er med vår! Här uppe i Dalarna är det fullt med snö, dessutom snöade det idag. Härligt, härligt! Jag älskar vintern. Jag får den känslan som du har nu, fast i mars, då börjar våren här. Tack för underbara vårbilder./sexbarnsmamman

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: