En mamma vet, vad en mamma vill ha!


Kudde ”Lycka” från
Louise Interiör.


Vita roskuddar från
Sofias Hus.

Rosa hortensior från
min käre mor :).

Idag har jag fått blommor av min käre mor. Ljust, ljust skirt rosa Hortensia som är så vackra att man nästan får en liten tår i ögat. Ja, en mamma vet sannerligen vad en mamma vill ha! Å tänk vad lite blomster kan göra för en vårlängtande liten själ :).

Å dra på trissor. Ni var lååångt över hundra stycken som ville vinna det härliga Greengate-kitet (från Topiary). Härligt, härligt. Imorgon avslöjar jag vinnaren så glöm inte att titta in då :).

Nu ska jag hångla kudden!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst……. Louise Interiör låter sig hälsa att hon ger er söta läsare 15 % i sportlovsrabatt i heeeela webb-butiken när ni uppger ”Frun” i kassan. Amen dra på trissor lite igen va :). Tjohooooooooo!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “En mamma vet, vad en mamma vill ha!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: