Crowded!

Bon Jour- skylt från Louise Interiör , mugg från Höganös,
saftglas-hållaren är ett loppisfynd.


Mjölk-kanna och Far-kopp från
Ellis Corner.

Det börjar att bli lite väl crowded på hyllorna i köket nu. Jag börjar alltid att ställa upp saker lite glest och luftigt. Men så har jag så mycket som jag vill ha framme å så fyller jag på å fyller på å fyller på å fyller på å ja…….. fyller på igen. Å så blir det alltid crowded. Alltid. Men hey! Då har jag ju en anledning till att lull-lulla om allt från början igen. Å som ni vet så är det min grej. Att lull-lulla. You gotta love att lull-lulla :).

Imorgon är det fredag vilket innebär att det snart är det lördag och då är ”… ingen vanlig dag för det är miiiiiiin födelsedaaaaaaag”-tjohoooooooooo!!!

KRAM på er alla goa.

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Crowded!”

  1. Jag känner precis igen mig i det du skriver, jag köper och köper saker men sällan slänger jag nått 😉 hyllorna är väldans fulla 🙂 men vad gör nu det! Ha en bra kväll! Kram Josefine

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: