”För det är ingen vanlig dag….”


Födelsedagsfrukost…..
Syskonkärlek – finaste födelsedagspresenten :)!!!
Födelsedagsbarn och vanligt barn.
Vimplar på plats i taket! Jamen vaddå?
Klar man måste ha vimplar när man
fyller år :)!!!
Vackraste buketten fick jag av min käre make.
Massor med kärlek är ett måste för en perfekt födelsedag!

Bästa presenterna idag……

….. fick jag av två goa busiga brorsor. Teckningar med hjärtan!
Såååå fina!
Jamen ni seeeer väl vilken härlig dag jag haft :).
Tjohooooooo!!!

” För det är ingen vanlig dag, för det är ingen vanlig dag, för det är miiiiiin födelsedaaaaaag!!!”

Vilken dag. Herrejisstanes vilken dag. Jag har blivit firad på längden och på tvären med sång, fin fina presenter, champagne, orkidéer och massor av blommor och besök från vänner. Men bäst idag var nog ändå de söta teckningarna jag fick. För vad är egentligen världsliga ting mot ett teckning som träffar en rakt i hjärtat?

Nu ska jag stuuuupa i säng för imorgon ska jag svänga mina lurviga på catwalken på Bröllopsmässan (som ni kan läsa mer om HÄR). Så alla ni som gillar bröllop, ska gifta er, har någon som ska gifta sig, drömmer om att gifta sig – KOM DIT! Ni kommer att bli total bröllopsmarinerade :).

TACK för alla gratulationer på Facebook. Ni är ju bara BÄST!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

14 reaktioner till “”För det är ingen vanlig dag….””

  1. Kraam och grattis grattis på diiin dag!! Underbart att höra att du haft en finfin dag och vilket underbart väder, hoppas solen lyst på dig med sina underbara stålar!!Stor kraam och önskar dig en bra dag även imorgon!!Sofia ❤

    Gilla

  2. Oh, va härligt att du hade det bra på din födelsedag! Grattis, grattis!Ps. Jag är som dej, jag ääääälskar att fylla år./sexbarnsmamman

    Gilla

  3. Grattis! Omslagspapperet på paketet känner man igen, undrar vad som fanns inuti?Hoppas din dag var fin!Susanne, Oskarshamn

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: