Om köpekakor!

Ovanlig och ovanligt vacker bröllopsbukett,
som faktiskt en av mina läsare gjort (way to go Jenny!!).


Vad är en bröllopsmässa utan vackra blommor!?!
Vackra bröllopsaccessoarer.
Vackert mums-mums till dessertbordet.
Sista piffen innan mässans godaste Skagen-röra försvann ner i hungriga
besökares magar. Mycket gutt var det!

Ni som har hängt här på bloggen ett tag vet att jag är en riktig sucker för luras, fejka till det och hitta småsaker i livet som underlättar vardagen. Som köööbekaukor till exempel. Måste äääälska köpekakor! Det är ju faktiskt inte alltid man hinner/vill/har-två-sjuuuka-kids/orkar baka själv och då är köpekakor banne mig bästa lösningen. MEN. Det gäller att lull-lulla lite extra för att man ska komma undan med att slänga fram köpekakor; Man måste duka fram finporslinet med de där gamla ärvda kaffekopparna som har sådär härligt tunna kanter att man knappt vågar dricka, plocka fram det där trevånings-kakfatet som ofta bara är till prydnad för att lägg kakorna på, vackra servetter (you gotta have servetter!), lite blommor och tända lite ljus och…. ja…. då var det klart!

Så till er som observerat att den här tårtan minsann var väldigt likt Frödinges köpetårta så var ni helt spot on. Men tänk ändå vad lite lull-lull och blommor kan göra för ögat :)!?!

fejk it on och fortsätt servera köpekakor. Se bara till att lull-lulla ordentligt först :).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…… Idag visar jag lite smått och gott som jag fotade i montrarna igår på bröllopsmässan. Håll tillgodo! Bilder på undertecknad kommer inom kort :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Om köpekakor!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: