Wow!
Nog för att jag visste att jag hade classy och smarta läsare men oj, oj, oj så många ni är som vill vara med och tävla om den lyxiga sängen. Wow säger jag bara!!!

Men om ni nu tror att denna tävlingen var det där med ”fuffens” som jag pratat ett tag om nu, så är ni heeeelt ute och cyklar. Alltså verkligen cyklar. Men jag lovar Er att det är värt att vänta på och det är lika galet som den här coola säng-tävlingen…. fast lite mer på riktigt… så att säga…. :D.

En riktigt härlig måndag önskar jag Er, alla goa.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst……. En enkel bukett med papegojtulpaner pryder nu bordet i vardagsrummet. Blommor, blommor, blommor! Vad vore hemmet utan dem :)!?!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Wow!”

  1. Det är väl en fjantig kokbok du ska få göra där du blivit sponsrad eller nåt sånt som typ ALLA bloggare gör idag. Så tråkigt när alla ska göra samma sak!!!!!!Hoppas verkligen inte det är så!

    Gilla

  2. Överraskningar är oftast trevliga, vi får väl vackert vänta;)Hopas sängen går till nån som verkligen behöver den!! Sover själv i en Sandö från Caroe Diem så att sova skönt i en säng som känns som moln unnar jag alla!! Önskar att man kunde tävlat om allt det andra separat;) Stort lycka till iaf och hoppas det blev go fika de luxe idag !!Kram Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: