Jag hinner inte med!
Muffinsformar från Nordljus.

Det är liiiite mycket just nu. Med lite mycket menar jag typ sådana saker som; Kids som har vattkoppor i ögat, kids med lite för mycket spring i benen, kids som inte sover, tusen mail i inboxen, skol-planering (japp, börjar ju plugga igen på måndag och ska börja skriva mitt examensarbete under tio veckors tid), fuffens, lite annat fuffens som inte har med det första fuffens att göra där jag återupptagit en gammal passion i livet. Å så har vi ju ett hem, trädgård och denna eviga” vad-blir-det-för-mat”-frågan (som i och för sig gjorde att jag fick tummen ur att ringa och beställa Middagskorgen till nästa vecka. Tack snälla Cissi att du fixade det, även om det var väldans sent påtänkt från oss här på the Island).

Jag tror att det här ”lite-mycket-nu” brukar kallas för ”livet” men det här hade jag liksom inte skrivit upp mig på :). Måste nog ta och boka upp en resa till sydligare breddgrader med en massa sol, dopp i poolen, varm sand mellan tårna och mumsig mat. Turkiet tycker jag låter som en bra idé. Japp, så får det helt enkelt bli! För man hinner med det man vill hinna med. Right!?!

Nu tar vi fredag. Tjohooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst…… Igår tog jag iallafall mig tid att baka mumsiga bananmuffins till mellis. För fika finns det alltid tid för :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Jag hinner inte med!”

  1. Åhh, nu har jag varit inne på Styleroom (igen) och tittat på erat underbara hem! Om ni någon gång skulle sälja så kan jag nog tänka mig att släpa med sambo och barn och bosätta mig på Öland 😉 Kanske man kunde få med möbler, porslin mm 🙂

    Gilla

  2. Ja, du förtjänar att ta semester. Förstår inte att du inte känner dig mer stressad. Så kul att läsa om allt du gör och alltid såå fina bilder. Ta det lugnt bara och känn efter vad du orkar. Det viktigaste är att du och famlijen mår bra och om vi inte får läsa ett nytt inlägg varje dag är inte det hela världen.. Turkiet är toppen, har varit i både Alanya och side. Kram Annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: