In your face!

Tjingeling!
Idag är både kameran…..
…… och jag lite närgångna :)!!!

Sötaste sommarblusen från Love Forever
(köpt HÄR).


Någon tipsade mig om fjärrutlösare när man ska ta bilder på sig själv (när maken har mycket viktigare saker för sig an att fota sin kääääära fru). Å det känns ju lite som om det kan vara läge för en sådan liten mojäng nu. Kan ju jag tycka. Kameran blir ju lite in-your-face på bilderna. Så att säga. Eller när jag tänker efter, är det nog bara jag som är in-your-face :). Så varsesålitegodadådå.

Imorgon får ni veta vem som är den lyckliga vinnaren av den lyxiga sängen och den härliga nattlinnena. Så glöm inte att hålla er uppdaterade.

Over and out.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “In your face!”

  1. Hej,tjusig top Du visar, litet andra färger och den hade flyttat in hos mig också. Gjorde ett litet (med betoning på litet) besök hos My igår, de hade verkligen behövt Din vakande hand igen. Du hade dekorerat så fint inför julen, hoppas Du får fria händer nu inför påsk också.En fortsatt skön söndag önskar jag Dig i detta fantastiska väder som lägrat sig över Öland för tillfället. Njut så länge det vararMimmie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: