Vart tog detta året vägen!?!

Vart tog detta året vägen? För ett år sedan låg Lillebror fortfarande i min gigantiska mage och jag hade precis skrivit klart mitt sista skolarbete och gjort min sista examination i skolan. Våren var på intågande och jag hade ett heeeelt år av mammaledighet framför mig. Men vart tusan tog detta året vägen?

Imorgon ska jag tillbaka till skolbänken igen. Härligt, konstigt och spännande på en och samma gång :).

En härlig söndag önskar jag Er!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst….. Igår tjuvstartade vi våffeldagen lite grand. Alltså. Det finns få saker som är så gott som nygräddade våfflor, grädde, glass, sylt och bananer. Eller vad säger Ni?

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Vart tog detta året vägen!?!”

  1. Hej hoppVisst går åren fortare och fortare.Gäller att passa på och njuta under tiden. :-)Följer din blogg sedan ett tag tillbaka. Det är så härligt att kika in eftersom du alltid är sååpositiv. Fortsätt med det./Sara i Stockholm

    Gilla

  2. Åååh, vad mysigt med lite inrednings bilder igen…!! Såå jag har längtat. Tihi! Så fantastiska kort och alltid så fint! Det är det jag startar dagen med, din blogg….sen har jag energi och insperation igen. 😉 Lycka till imorgon nu, fina Du!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: