Hit me!

Alltså. Ni är för himla roliga ni. Det här med ”fuffens” har verkligen fått er fantasi att skena iväg till alla möjliga (och omöjliga) förslag. Väldigt underhållande att läsa mail och kommentarer måste jag säga, så tack för det. Så. Är de fler där ute så känner för att lätta era hjärtan med vad ni tror är detta ”fuffens” så hit me med era bästa förslag. Jag kan sannerligen behöva lite rolig läsning för tillfället :).

Idag på väg hem från förskolan så plockade vi lite vitsippor som nu pryder det lilla gråa vitrinskåpet i vardagsrummet. Tänk att en sådan lite näpen blomma kan väcka så mycket minnen till liv från när man själv var liten.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst….. Imorgon är sista dagen att vara med i utlottningen av coola barnkläder från Kinamockaskogen of Sweden. Klicka HÄR så kan du vara med!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Hit me!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: