HJÄÄÄÄÄLP!!Alltså. HJÄÄÄÄÄÄÄLP mig!! Blogger har bytt utseende och jag får inte mina bilder som jag vill ha dem. Så. Idag får ni endast en bild eftersom de andra inte gick att rotera. Eller ja….. JAG kunde inte rotera dem. Men hur svårt kan det vara kan ju jag tycka. Tydligen jättesvårt. Eller så är det bara jag som har alldeles för mycket snor i hjärnan för att förstå det just nu. Hm……

 Så. Nu ska jag googla efter Joe Labero och hoppas att han kan trolla tillbaka mig till den gamla Blogger-layouten. Abrakadabra simsalabim……

KRAM

// Inredningsfrun å lite clueless för tillfället

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “HJÄÄÄÄÄLP!!”

  1. I den nya layouten, om du tar inställningar (det lilla kugghjulet uppe till höger) så kan du välja gamla layouten! Står dock att dom kommer ta bort den inom en månad :/ Annars kan du ju vända bilderna rätt innan du slänger upp dom på bloggen 🙂 Vi tycker ju om att då se dina bilder, så det klart man gärna hjälper tilL! 😉

    Gilla

  2. I den nya layouten, om du tar inställningar (det lilla kugghjulet uppe till höger) så kan du välja gamla layouten! Står dock att dom kommer ta bort den inom en månad :/ Annars kan du ju vända bilderna rätt innan du slänger upp dom på bloggen 🙂 Vi tycker ju om att då se dina bilder, så det klart man gärna hjälper tilL! 😉

    Gilla

  3. Hej!Gillar dig och din blogg! 🙂 Man får sån inspiration! :)Stör mig oxå på nya Blogger. Hittar ingenting. Tog nog en kvart bara att lägga en bild i högerspalten ;)Kram Verra

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: