Inte sommar riktigt än!Inte riktigt sommar än. Men man kan väl få längta lite :)!!


Det är ju för visso inte sommar än på ett tag men just nu längtar jag järnet, kan jag säga. För att förstärka sommarkänslan har vi tillbringat söndagen på altanen bland en massa nyplanterade pelargoner och andra blomster, sol, kaffe och en massa mys! BÄSTA!!

Jag håller tummarna för att det blir härligt, soligt och varmt väder denna veckan också. Allting blir så himlans mycket lättare när solen är framme. Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne. Eller vad säger Ni?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst……. Idag visra jag lite blandad kompott från altanen. Håll tillgodo :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: